Infomomenten en OpenKunstDag editie 2021

Infomomenten en OpenKunstDag editie 2021

Beste geïnteresseerde nieuwe leerlingen

Beste ouder(s)

Op dinsdag 23/03 (3de jaar), woensdag 24/03 (4de jaar) en donderdag 25/03 (5de jaar) zijn er om 19u30 digitale infomomenten voorzien voor de nieuwe leerlingen en hun ouders. Tijdens deze infosessies zullen we de school en de verschillende afdelingen kort voorstellen en jullie uitnodigen op onze OpenKunstDag. Klik op de link van het correcte jaar om het digitaal infomoment te volgen.

De OpenKunstDag vindt plaats op zaterdag 8 mei 2021. Deze opendeurdag verloopt deels digitaal. Vanaf 10 uur tot 14 uur kan er live gechat worden met leerkrachten en zorgcoördinatoren.

Op 8 mei kan u ook in de straten rondom de school in de ramen en etalages werken van leerlingen bekijken. Een aantal leerkrachten zullen aanwezig zijn om meer uitleg te geven. Er zal een plannetje voor handen zijn waarop u de verschillende afdelingen terug zal vinden. U zal er ook QR-codes vinden naar onze website en inschrijvingslink.

Tot dan!

Met vriendelijke groeten

Karen Verhamme

directeur