OpenKunstenDag – 8 mei 2021

OpenKunstenDag – 8 mei 2021

OpenKunstenDag

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om op onze OpenKunstenDag de schooldeuren te openen. Toch willen we u graag verwelkomen en u meer informatie geven over onze richtingen en het reilen en zeilen van onze school.

Op 8 mei kan u in de ramen en etalages rond de school werken van onze leerlingen bekijken (per afdeling). Onze leerkrachten zijn, op veilige afstand, aanwezig om meer uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden zodat u en uw zoon/dochter de juiste keuze kunnen maken. Ook de collega’s van het secretariaat, de directie, de ICT, het zorgteam en de ouderraad zullen er zijn. U vindt er ook QR-codes naar de website/inschrijvingspagina.

Onze collega’s zullen beschikbaar zijn van 10u tot 16u.

Hieronder vindt u een plannetje zodat u elke afdeling gemakkelijk kan vinden.

U kan het plannetje downloaden door op deze link te klikken. Er liggen ook afgedrukte plannetjes klaar!

Indien u liever niet fysiek komt, is er een mogelijkheid om via onze website te chatten met vakleerkrachten van de richtingen, secretariaat, zorg, taalleerkrachten, leerkrachten van de algemene vakken en de ICT-dienst. De chatboxen zal u vinden op de respectievelijke pagina’s van de richting.  De chatbox van het secretariaat staat rechts onderaan. Voor de chatboxen hoeft u zich niet in te schrijven. Het zal ook mogelijk zijn om de gespreksgeschiedenis door te sturen naar uw mailbox. Opgelet: de chatboxen sluiten om 14u.

Indien u nog vragen heeft, neem gerust eens een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op via de contactpagina.