Inschrijvingen voor 3 Beeldende en Audiovisuele Kunsten zijn nu mogelijk voor schooljaar 2021-2022!

Inschrijvingen voor 3 Beeldende en Audiovisuele Kunsten zijn nu mogelijk voor schooljaar 2021-2022!

Inschrijvingen voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten!

Wil je graag naast de algemene vakken zoveel mogelijk uren doorbrengen in de wereld van de Beeldende Kunsten – met een extra audiovisuele focus (12u Atelier + 2u Kunstbeschouwing + 1u Kunstbeleving), dan kan je kiezen voor onze nieuwe afdeling Beeldende en Audiovisuele Kunsten in het derde jaar.

Tijdens onze geslaagde OpenKunstDag was er al heel wat interesse voor onze nieuwe richting in het 3de jaar Beeldende en Audiovisuele Kunsten. Sinds vorige week kregen we ook de officiële goedkeuring.  Leerlingen die op de wachtlijst stonden, kregen al de kans om hun zoon/dochter in te schrijven. Vanaf vandaag openen we ook de inschrijvingen voor alle andere leerlingen.

Inschrijven kan via de link op onze banner bovenaan of klik hier om uw zoon/dochter voor deze richting in te schrijven!