Prettige vakantie!

Prettige vakantie!

Beste leerlingen van Kunsthumaniora Sint-Lucas

Het is zover! De examens zijn gemaakt én het schooljaar loopt ten einde. Het is tijd om te genieten van een zalige zomervakantie. Proficiat allemaal voor jullie inzet en doorzetting tijdens het afgelopen uitdagende schooljaar. Onze gelukwensen in het bijzonder aan alle afgestudeerden. Veel succes in jullie verdere studies en in wat de toekomst brengt!

Geniet voor jullie de zomer induiken nog even mee van de passage enkele weken geleden van ROA, die een prachtig werk achterliet op een van onze gebouwen. Tot in september!

Heeft u nog vragen over de inschrijving van uw zoon/dochter voor volgend schooljaar? Heeft u nog vragen bij het inschrijven voor volgend schooljaar? Dan kan u de school contacteren via mail (secretariaat@lucasgent.be), via telefoon (09 224 08 76, telkens tussen 9u – 12u en 14u – 16u, op werkdagen) of via de contactpagina. Wij zijn gesloten in de schoolvakanties m.u.v. van 1 t/m 7 juli en 16 t/m 31 augustus.