De start van een nieuw schooljaar – 2021 – 2022!

De start van een nieuw schooljaar – 2021 – 2022!

Welkom nieuwe leerlingen (en collega’s) op de Kunsthumaniora Sint-Lucas!

De zomer van 2021 is weer voorbij gevolgen. Helaas was het weer, weer typisch Belgisch. 

Vandaag beginnen we met ons nieuwe schooljaar met een 700 leerlingen! Dit is een stijging met ongeveer 80 leerlingen tegen over het vorige schooljaar!

Van deze 700 leerlingen, zijn er een 300-tal nieuwe leerlingen. Eén op de drie nieuwe leerlingen start in onze school in onze vernieuwde richtingen van het 3de jaar! Dit schooljaar starten we met Beeldende Architecturale Kunsten, Beeldende Architecturale Vorming, Beeldende Audiovisuele Kunsten en Beeldende Audiovisuele Vorming. ***

Dus bijvoorbeeld: BAUKU is Beeldende en AUdiovisuele KUnsten.

Naast onze nieuwe leerlingen in het 3de jaar verwelkomen we ook leerlingen in ons 4de en 5de jaar. In elk jaar (behalve in het 6de ) starten ongeveer 1/3e nieuwe leerlingen.

Of je nu een nieuwe leerling bent of je al vorig jaar bij ons op school zat, we verwelkomen jullie allen met open armen, wensen iedereen véél succes en plezier in jullie opleiding. Naast de nieuwe leerlingen, mag onze school ook verschillende nieuwe collega’s verwelkomen om onze leerlingen het beste kunstonderwijs te geven. Ook aan hen welkom en veel succes!

Tot binnenkort! We maken er een mooi jaar van!

Kunsthumaniora Sint-Lucas

*** Twijfel je over de afkorting van de richting? Wel, hier is het héél eenvoudig uitgelegd. Elke afkorting in het 3de jaar bestaat uit 5 letters. De eerste letter is altijd een “B” van Beeldende. De volgende twee letters zijn ofwel “AR” voor Architecturale OF “AU” voor Audiovisuele. En de laatste twee letters zijn ofwel “KU” voor Kunsten ofwel “VO” voor Vorming.