Sint-LucasEXPO op 25 en 26 juni

Sint-LucasEXPO op 25 en 26 juni

In 2022 pikken Kunsthumaniora Sint-Lucas en Sint-Lucas Academie deeltijds kunstonderwijs een fijne traditie weer op: een gezamenlijke eindejaarsexpo, de Sint-LucasEXPO.

In het weekend van 25 en 26 juni vind je op drie locaties het werk terug van de leerlingen van beide kunstscholen. In de gebouwen van kunsthumaniora Sint-Lucas kan je heel wat werk van de leerlingen van het 3de, 4de en 5de jaar komen ontdekken. Het eindwerk van de zesdejaars krijgt een bijzondere plaats op de aparte GIP-expo. In de gebouwen van Sint-Lucas Academie stellen zowel de kinder- en jongerenateliers als de volwassenenateliers hun werk van het voorbije schooljaar tentoon.

Bijzondere aandacht is er voor de afstuderende laureaten van Sint-Lucas Academie. Zij ronden hun jarenlange studie af met een bijzondere expo op een al even bijzondere locatie: het oude slotklooster van de Theresianen. Zowel in het weekend van 18 en 19 juni als 25 en 26 juni kan je hun werk ontdekken in de Theresianenstraat 9, op een boogscheut van beide kunstscholen.

Het volledige programma vind je hier.

Sint-Lucas Academie en Kunsthumaniora Sint-Lucas heten je heel erg welkom!