Kunsthumaniora Sint-Lucas wenst jullie een deugddoende vakantie

Kunsthumaniora Sint-Lucas wenst jullie een deugddoende vakantie

Beste leerlingen van de Kunsthumaniora Sint-Lucas

Het schooljaar 2021 – 2022 is op zijn einde. Een schooljaar waarin er opnieuw veel gebeurd en gerealiseerd is. Onze school is niet alleen enorm gegroeid, maar we zijn ook voor het eerst gestart met de nieuwe afdelingen in het 3de jaar.

Qua grote veranderingen kan ook de ingebruikname van onze gerenoveerde lokalen in de Carré wel tellen.

Op de proclamatie namen we afscheid van onze zesdejaars. Hun werk was te bewonderen tijdens de zeer geslaagde SINTLUCASexpo van het voorbije weekend. We wensen hun zeker véél succes in hun verdere (school)carrière.

Maar ongeacht in welk jaar je ook zit, we wensen jullie allemaal een zeer deugddoende zomervakantie. Tijd om de batterijen op te laden zodat we jullie met open armen weer kunnen ontvangen op 1 september om het nieuwe schooljaar 2022 – 2023 te starten!

Tot dan

Kunsthumaniora Sint-Lucas