Dj Pombak maakt meme-techno populair

Dj Pombak maakt meme-techno populair

Creatief aan de slag gaan met beeldmateriaal en geluid kan allerlei vormen en maten aannemen. Milan Claeys, die de afdeling audiovisuele vorming volgt op onze school, levert hiervoor het bewijs! Als DJ Pombak gaat hij aan de slag met verschillende bekende reclamespots of popcultuuriconen om er op een grappige manier een techno/hardcore remix mee te maken. 

In het VTM nieuws van 5 oktober komt Milan aan het woord in een korte reportage over het fenomeen meme-techno. Je kan het fragment hier opnieuw bekijken:

Ook in eerder verschenen artikels krijgt Milan een prominente vermelding! Het Nieuwsblad wijdde een volledig artikel aan het nieuwe muziekgenre. Wil je meteen ook een aantal voorbeelden kijken en beluisteren, dan is dit artikel van Studio Brussel de moeite waard. En ook De Tijd, HLN en De Morgen geven aandacht aan zijn populairste wapenfeit: een remix van het herkenbare spotje van Dovy Keukens. 

Wil je Dj Pombak aan het werk horen, dan kan je hem volgen via zijn SoundCloud en op zijn YouTube kanaal.