Benefiet ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije

Benefiet ten voordele van de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije

Diep geraakt door de berichten over de verwoestende aardbeving van enkele weken geleden, willen we ons steentje bijdragen om de slachtoffers financiële steun te geven. We kozen ervoor om twee projecten te bundelen. Onze zesdejaars brachten de symbolen van één van de vier evangelisten op tegels, die we nu te koop aanbieden. Ook enkele collega’s en/of hun gezinsleden waagden zich aan een tegel, met verrassende resultaten.


We vragen 5 euro per tegel, maar zouden het extra leuk vinden indien je iets meer zou betalen als extra steun voor de ontelbare slachtoffers. De tegels kunnen aangekocht worden op onze OpenKunstenDag van 18 maart aanstaande tussen 10 en 18u.


Alvast bedankt!

In het onderstaande vak kan u de tegels vinden. Er komen drie tegels tevoorschijn. Van zodra u erop klikt krijgt u een slideshow met alle tegels.